Se știe ca noi, românii, știm să speculăm orice situație și să o întoarcem în favoarea noastră astfel încât să ne iasă și noua ceva acolo – orice este binevenit. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că zile precum Valentine’s Day, 1 Martie și 8 Martie au căștigat teren, ajungând să ia o amploare de multe ori exagerată. Restaurantele sunt decorate tematic cu mult timp înainte (am vazut numai inimioare în fața ochilor în luna februarie) iar la televizor sau radio ai parte numai de reclame la produse special oferite pentru aceste ocazii. Simbolicul mărțițor s-a dus pe apa Sâmbetei, doamnele având pretenții și așteptări mult mai mari că de, ochii văd inima cere. Singurii oropsiți în această perioadă par să fie domnii care trebuie să facă eforturi uriașe pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor. Se pare că se confruntă cu un adevărat „Triunghi al Morții”, fiind imposibil să acopere toate cele trei sărbători fără a comite nici cea mai mică greșeală.

Domnilor, vă voi spune un secret din tabăra celalaltă, ceva ce sunt convinsă că mulți dintre voi ați descoperit deja pe propria piele: femeilor le place să fie apreciate dar mai ales admirate și cu cât asta se întâmplă în fața unui public numeros cu atât mai bine. Așadar, dacă vreți să marcați și să treceți de Triunghiul Morții nu onorabil ci cu stil, atunci vă recomand să apelați la Cărți, Dulciuri și Flori (www.cartidulciurisiflori.ro).

La începutul relației noastre, soțul meu mi-a spus:”Eu nu le am pe astea cu romantismul așa că să nu-mi ceri așa ceva!”. Trebuie să dau din casă și să vă mărturisesc că deseori calcă strâmb și deviază de la principiul lui din tinerețe: chiar se întâmplă să-mi mai cumpere flori fără nicio ocazie specială, atunci când nu îmi spune că am destule flori în grădină așa că de ce să se mai agite și el; încă mă mai invită la restaurant doar ca să încercăm ceva nou sau chiar în weekend-uri departe de casă, fără copii. Contează enorm pentru menținerea unei relații, mai ales după ce apar copii. Nimic însă nu m-a impresionat atât de tare ca atunci când am primit la birou unul dintre pachetele speciale de la Cărți, Dulciuri și Flori: un buchet superb de flori însoțit de un tort de bezea delicios și o carte cu titlul „Am să te iubesc până la sfârșitul lumii”. Nu era o ocazie specială pentru mine dar el a făcut să devină.

În concluzie, dacă vreți să vă impresionați partenerele și să le faceți să se simtă speciale, apelați fără ezitare la Cărți, Dulciuri și Flori. Prețurile nu sunt chiar mici dar eu zic că doamnele voastre merită.