iubesc-sa-fiu-femeie-ghidul-femeii-de-nota-10_1_fullsize

Doamnelor, în sfârșit avem liber la amanți!!! Conform acestei cărți suntem structurați astfel încât să împăcăm și capra și varza și încă ceva… pentru că da, putem avea relații “complexe” și total “nesănătoase” dar plăcute cu 3 bărbați în același timp.  Pentru unul putem simți atașament de lungă durată și aici cred că sunteți cu toate de acord că vorbim de soți, al doilea trebuie să aibă în repertoriu flori și inimioare, încadrându-se astfel în categoria dragoste romantică iar ultimul, dar categoric nu și cel din urmă, trebuie să aibă ca destinație satisfacerea poftelor noastre carnale.

Numai această abordare și este suficient să vă recomand această carte. O
să mai adaug însă și accesul la sfaturi despre cum să vă simțiți atrăgătoare și aici aș merge pe varianta în care vă faceți bucăți toți chiloții de babă sau stil cort din dulap și vă dotați cu orice vă face să vă simțiți bine în propria piele – da, da,și lenjeria din piele este admisă, portjartierul și de ce nu biciul nelipsit la astfel de ținute. Veți învăța că atunci când vorbim de agățat sau flirt, bătutul din gene într-un mod afectat nu mai este la modă, acesta fiind înlocuit cu o privire fixă, îndrăzneață și jucăușă. Se pare că dacă depășești 4 secunde de “scanare” privirea ta este cu siguranță remarcată și provocarea este ca și lansată.

Dacă și după ce citiți această carte încă mai aveți dubii că merităm mai mult, atunci vă recomand o vizită în Tibet unde poliandria este nu doar o practică ci o realitate. Ce este mai exact poliandria? Este poligamia prin care o femeie are mai mulți soți. În limbaj corporatist, am putea spune că avem de-a face cu o structură organizațională inedită, bazată pe mitigarea riscurilor și aplicarea unei metodologii bine definite astfel incât să fie obținută productivitate maximă. De ce să ai un singur soț pe care să-l bați la cap că nu achită facturile, că nu te ajută cu treburile casnice, că nu-ți acordă suficientă atenție sau că nu-ți face copii exact atunci când pe tine te apucă pandaliile, când poți să ai câte unul pentru fiecare dintre aceste aspecte? E clar, doamnelor: ne vedem în Tibet!!!!!