Faceți cunoștință cu Clara cea aprigă și Victor cel sensibil. Clara are 1 an și jumătate și déjà este șefa în casă, reușind să ne pună pe toți la respect. Victor este un romantic incurabil cu toate că are doar 7 ani. A făcut déjà primul gest oferindu-I unei fete o floare și invitând-o la pizza și la film. Ei sunt parte din mine, sunt cei care trag sforile și au putere absolută asupra mea: mă pot răni cu o singură lacrimă și-mi pot oferi fericire absolută cu un singur zâmbet.

Copii mei sunt inspirația și talismanul meu norocos. Prin urmare, mi se pare natural să-mi fie alături pe drumul trasat de pasiunile mele și să fie prezenți în proiectele mele de suflet. În această categorie intră cartea pe care am scris-o, „Corporatist de România”, dar și blogul „experientesidependente.ro”. Am scris cartea anul trecut când eram în concediul de creștere copil cu Clara, această carte fiind mărturia mea despre ceea ce înseamnă viața unui corporatist în România și cu bune și „nebune”.

Am descoperit că-mi place să scriu așa că am continuat cu prezentul blog dar sub numele Clara Victor, în speranța că-mi va purta noroc și voi ajunge cândva, în viitor, să-mi public cartea (acesta urma să fie numele meu de scriitoare). Se pare că într-adevăr norocul mi-a surâs pentru că viitorul este aici și cartea este publicată. Din motive care țin de politica practicată de editură, „Corporatist de România” este publicată sub numele meu real, și anume Irina Doltu.

Permiteți-mi așadar să mă prezint: mă numesc Irina Doltu, sunt măritată cu un antreprenor care mi-a dăruit doi copii minunați, sunt corporatistă de mai bine de 12 ani și în timpul liber îmi place să scriu și să mă dedic acțiunilor de voluntariat.

Vă invit să-mi citiți cartea „Corporatist de România” dar și blogul. Cartea este disponibilă în librăriile Cărturești, Humanitas și Libris dar și online pe www.libris.ro , www.librariaonline.ro, www.carturesti.ro.